Tanoda súgó

A lap célja a feladott házi feladatok listázása és hogy a tanulók be tudják jelölni mely feladatokkal készültek el, melyek nem érintik őket, melyeket kell beküldeni a tanároknak, mely anyagokat tanulták meg.

Az osztály linkekre (6c,8c) kattintva az adott osztálynak feladott feladatok láthatók.

Amennyiben van saját tanuló kódod, és csak azt adod meg a jelszó nélkül, úgy a láthatod, hogy állsz a feladatok megoldásával, a határidők teljesítésével. Amennyiben a kód mellett a jelszót is megadod, akkor tudod beállítani az adatokat.

Az 1111 kóddal és jelszo jelszóval belépve szabadon kipróbálhatod a beállítási lehetőségeket.

Alapból így néz ki egy feladat:

A zöld pipával bejelölheted, hogy elvégezted. Ekkor kizöldül a mező, jelezve hogy a feladat elkészült.

Ha meg is tanultad az anyagot, azt a villanykörtével jelezheted:

Ha elrontottad a bejelölést a piros áthúzott körrel alapállapotba rakhatod a feladatot.

Amennyiben egy feladat nem érint (pl. alap angolt tanulsz, így nem kell megcsinálnod az emelt angol feladatot) a piros x ikonnal jelezheted ezt, ekkor a feledat teljes sora kiszürkül. Tévedés esetén innen is alaphelyzetbe állíthatod a feladatot az előző módszerrel.

A feladatoknál a "Beadandó" szöveg jelzi, ha a tanár kérte a feladat beküldését. (Vigyázz, mert egyes tantárgyakat rendszeresen be kell küldeni, amit nem biztos, hogy külön jelez a tanár!) Ilyen esetben ha a zöld pipával jelzed, hogy elkészült a feladat, utána sárga szín jelzi, hogy el is kell küldeni. Ezt követően a kis számítógép ikonnal jelezheted, hogy elküldted tanárodnak a feladat megoldását.